ماهی راشگو یا راژگو بخاطر چشمای قشنگی که داره به آهوی دریا معروفه که در ادامه درباره آن توضیح خواهیم داد
دومین ماهی برتر بعد از حلوا سفید محسوب میشه که دارای گوشتی لذیذ و خوشمزه است
شباهت زیادی با ماهی شوریده دارد
دهن راژگو رو به پایین هست
گوشت لذیذ و خوش خوراک
ماهی راژگو با گوشت سفید و نرم و کم چرب و تیغ های کم و بی آزار و داشتن ویتامینهای فراوان از جمله ویتامین c که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه همچنین ویتامینهای B3,A,E و اسید چرب امگا ۳ که توی سلامتی قلب و عروق موثره
یکی از بهترین انتخابها برای یک وعده غذایی میتونه باشه چرا که با خوردن ۱۰۰ گرم گوشت ماهی راژگو نیمی از نیاز بدن به پروتئین تامین میشه .
فیله ماهی راژگو رو میشه به صورت سرخ کرده ،سوخاری،کبابی و قطعات با استخوان رو برای پخت قلیه ماهی استفاده کرد.
آیا شما تا به حال ماهی راژگو رو تست کردین؟؟؟؟