ماهی متو ( اسم های دیگه اش :ساردین ،کیلکا،حشینه )باید پاک بشه و بعدش به مدت ۴-۵ساعت توی آب بزارین تا نرم بشه -به مدت ۱۰دقیقه با نمک و زردچوبه آبپزش کنید.
برنج رو از قبل آبکش میکنیم و حشو ماهی متو رو لای پلو میزاریم به برنج دم بیاد.
ماهی های ریز هست که در عمق کم دریا زندگی میکند
ماهی موتو را در آب میگذاریم تا خیس بخورد و گل های آن جدا شود
سپس پیاز را درون قابلمه تفت میدهیم و سبزی ماهی و سیر به آن اضافه میکنیم
پس از آن ادویه را نیز اضافه کرده
و ماهی ها را نیز با ان مخلوط میکنیم
و یک مقدار لیمو عمانی
و دو قاشق غذاخوری رب
و در آخر مواد را درون برنج میگذاریم تا دم بیاد
نوش جان امیدوارم که از خوردن این حشو لذت ببرید.