شما جنوبیا ماهی چجوری سرخ میکنید که اینقدر رنگ و رو داره و خوشمزه است؟ در ادامه آموزش سرخ کردن ماهی با سه روش را معرفی خواهیم کرد
به ماهی نمک میزنیم و میگذاریم ده دقیقه بماند
پس از آن با آب سرد میشوریم
و با دستمال ماهی را خشک میکنیم
بهش ادویه مخصوص ماهی میزنیم
و توی روغن داغ سرخ میکنیم
اگه ادویه مخصوص ماهی نداشتیم
آرد سفید و زردچوبه یا زردچوبه خالی
با این سه روش میتوانید یه ماهی خوشمزه جنوبی سرخ کنید و از خوردنش لذت ببرید.
اين بهترين روش سرخ كردن ماهي جنوبن،
ما به ماهي پياز،زعفرون اينا نميزنيم.
شما بهم بگين چجوري ماهي رو سرخ ميكنين؟