قليه ماهی رو جنوبیا هر کدوم به روش خودشون درست میکنن.که در این آموزش از سایت الو ماهی دو روش از ساخت قلیه ماهی جنوبی و بندری اصل را برای 4 نفر قرار دادیم.
روش اول :
قليه ماهی رو جنوبیا هر کدوم به روش خودشون درست میکنن.
من با این دستور درست میکنم و خیلی عالی میشه،تو هم اگه مثل من عاشق غذاهای دریایی هستی پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنی.
مواد لازم برای ۴نفر
سبزی ماهی تازه (گشنیز و شنبلیله)۳۰۰گرم
تمر
سیر:۸حبه رنده شده
فلفل سبز:۳عدد
رب گوجه :۱ق غ خوری
ادویه ها شامل:(فلفل قرمز – دارچین -زردچوبه – ادویه ماهی)۱ق چ خوری
ماهی هامور برطام
پیاز:۱عدد
نکته :آرد رو مثل حلوا درست کردن بو میدیم و به قلیه اضافه میکنیم .سلیقه ای هست.
مدت زمان پخت قلیه:۴۵دقیقه هست با شعله کم.
شما با چه ماهی بیشتر قلیه ماهی درست میکنید؟
روش دوم :
قلیه ماهی رو میشه با ماهی سکن،جش،شیر،هامور،سنگسر،سرخو هم درست کرد
۱.دو تا پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید و بذارید سبک شه.
۲.سبزی گشنیز تازه رو خرد کنید و به پیاز
اضافه کنید و خوب سرخش کنید.
(میتونید رب یا گوجه نگینی شده رو به خورش اضافه کنید)
۳.بعد ۶حبه سیر رنده کنید به همراه یک قاشق غداخوری پودر شنبلیله خشک(یا برگ شنبلیه خشک)
و ادویه جات(نمک فلفل قرمز زردچوبه )
به مخلوط پیاز و سبزی اضافه کنید.
۴.بعد که تفت دادین و عطر سیر بلند شد
تکه های ماهی رو به مخلوط اضافه کنید
(میتونید قبلش ماهی رو کمی سرخ کنید که بافت ماهی منسجم تر بشه تو خورشت وا نره
میتونید هم سرخ نکنید،سلیقه ایه)
۵.تمر هندی که از قبل با یه لیوان آب جوش خیس کردین و از صافی رد کردین و بریزین تو قابلمه(تمر به اندازه یه قوطی کبریت کافیه)
،
۶.بعد که یه غُل ریز زد یه قاشق غذاخوری آردگندم رو تو یه لیوان آب سرد حل
می کنیم و به قلیه اضافه می کنیم
(اینکار برای غلظت قلیمونه)
زیر قابلمه رو کم کنید و بذارید خوب قلیه جابیفته
و تماااااام
حتما امتحان کنید قلیه ماهی بوشهری
بی نظیره