در این لحظه روش پخت و تهیه قلیه ماهی جنوبی تند و تیز با یکی از بهترین ماهی های موجود دریای خلیج فارس یعنی ماهی خارو در وب سایت الو ماهی با شما هستیم.
پیاز یک عدد متوسط
تمر هندی به مقدار لازم
سیر یک بوته
ادویه و فلفل قرمز و نمک
آرد یک قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری رب
ماهی خارو بزرگ یک عدد
سبزی ماهی شامل (گشنیز و شمبه لیله)
ابتدا پیازها را خورد کرده و با مقداری روغن سرخ میکنیم و سیرها را همراه با ادویه جات و فلفل کوبیده و اضافه میکنیم
و سپس سبزی ها را اضافه کرده و سرخ میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم تا خامی آن گرفته شود،و ماهی ها را در مواد تفت میدهیم.
تمر را که از قبل در آب گرم حل کرده ایم به همراه یک قاشق آرد به مواد قلیه اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه شعله را ملایم کرده تا قلیه ما جا بیوفتد و سپس نمک را نیز اضافه میکنیم.
قابل ذکر است که قبل از شروع کار باید ماهی خارو را نمک زده و بگذاریم و سپس ماهی که نمک دار شد با آب آن را شستشو میدهیم.