ماهى سرخو يه ماهى با رنگ سرخ با گوشتى نسبتاً چرب پيشنهاد من اين است كه براى كبابى و سرخ كردن فيله شده و در مواد و سبزيجات تازه خوابانده شود
يك ماهى به رنگ سرخ،با گوشتى نسبتاً چرب با بافتى منسجم و رنگ گوشتى صورتى كه بعد از طبخ سفيد ميشود
اين ماهى پولك هاى درشت،بدنى پهن و بال هاى قوى دارد
گونه هاى مختلفى از ماهى سرخو در خليج فارس زيست ميكند كه نوع اصليش همين ماهى در عكس است
اسكلت درشت ميان بدن دارد كه بعد از پخت به راحتى جدا ميشود
ماهى سرخو مناسب هرنوع طبخ است