ماهی جش آچار فرانسه , عجیب اما واقعی !! + عکس

ماهی جش آچار فرانسه , عجیب اما واقعی !! + عکس

ماهی جش آچار فرانسه , عجیب اما واقعی !! + عکس

ماهی جش بخاطر مناسب بودن قیمتش جز پرفروشترین ماهی ها به حساب میاد

هم مناسب سرخ کردن هم قلیه و هم شکم پر میباشد

ماهی جش یکی از خوشمزه ترین ماهی ها به شمار میاد.

ماهی جش بخاطر مناسب بودن قیمتش جز پرفروشترین ماهی ها به حساب میاد

انواع ماهی جش :

ماهی جش خالدار یا کوکو

ویژگی های ظاهری

این نوع ماهی دارای خال های زرد رنگ روی بدن خود است و بدن تقریبا کشیده و با سایز های متوسط صید میشوند.

این نوع ماهی ها گوشتی و برای سرخ کردن و شکم پر بسیار مناسب هستند.

کوکو رو امتحان کردی ؟

ماهی جش سفید

یه ماهی گوشتی

بدون تیغ ریز

بدون بو

مناسب برای: سرخ کردن و قلیه و شکم پر

اگر به تیغ های ریز ماهی حساس هستید این ماهی فقط یک استخوان درشت وسط دارد و هیچ تیغ ریزی نداره..

ماهی جش

ایا با ماهی جشن شناختی دارین؟

فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه.

چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.

این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )

اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه اضاف کنید.

علاوه بر اینکه طعم خوبی به پلو میده سردی ماهی رو به تعادل میرسونه.

بخوانید  3 راه آسان برای تشخیص ماهی تازه از ماهی کهنه و فاسد!!!

در مورد مرینت کردن ماهی ( خواباندن گوشت ماهی در مخلوطی از مواد) اگر ماهی تازه باشه و زمان زیادی از

صیداتون نگذشته باشه ، اصلا نیازی به خواباندن ماهی در مواد نیست.چرا که ماهی تازه هیچ بوی زهمی نداره و بهتر طعم اون

احساس میشه.

چونکه مرینت رو بیشتر برای از بین بردن بوی زهم ماهی بکار میبرند.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.